Bolje ne gre ...

Turistična agencija ATP

V podjetju TEMNA LUNA 5, STORITVE D.O.O. Vam ponujamo udoben, kvaliteten in predvsem varen način prevoza večjih in manjših skupin. V množici avtobusnih prevoznikov na trgu, je pomembno, da izberete zanesljivega partnerja, ki bo Vaše potovanje, izlet ali krajšo migracijo, izvedel natančno tako, kot ste načrtovali.

Sodelujemo enostavno z vsemi, ki potrebujejo velike avtobuse za opravljanje prevozov po Sloveniji in tujini. Sodelujemo s turističnimi agencijami, šolami, podjetji, društvi, klubi, zaključenimi skupinami in posamezniki. Nabiramo si prepotrebne življenjske izkušnje tako s starejšimi kot z razposajeno mladino. Z odprtimi vrati in nasmehom pričakujemo vse, ki potrebujejo naše storitve: osnovnošolce na končne, srednješolce na maturantske, zaposlene pa na sindikalne izlete. Upokojence na izlete in srečanja, pohodnike v hribe, smučarje pa na smučanje. Če tudi vi potrebujete avtobusni prevoz, ste prav gotovo med našimi potencialnimi predvsem pa zadovoljnimi strankami.

Prevoze opravljamo po UGODNIH cenah, v primeru, da postanete naša stalna stranka, zagotavljamo še dodatne popuste.

Vsak prevoz ima svoje značilnosti zato nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje in z veseljem Vam bomo posredovali ponudbo, ki bo upoštevala Vaše želje in zmožnosti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vprašaj nas

Items marked with * are required

Naši Dosežki

32

Prevozili že 32 držav

1,700,000

Prevoženih 1,700,000 km vsako leto

14.000

Prepeljani 14.000 srečnih potnkov vsako leto